Pärnakad alustasid A- ja B-liigas edukalt

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängukaardid.
Mängukaardid. Foto: Internet

Pärnu bridžiklubi mängijate võistkonnad alustasid nii A- kui B-liigas edukalt, saavutades Rakveres Eesti meistrivõistluste esimesel etapil esikoha.

A-liigas oli Rakveres võidukas tiitlikaitsja Druva, mille koosseisu kuulub pärnakas Olavi Oja. Koos Jaanus Maripuuga mänginud Oja ning tema võistkonnakaaslased Leo Luks, Lauri Naber, Sven Sester ja Vassili Levenko teenisid seitsme matšiga 129 punkti.

Teiseks tuli 119 punktiga pealinlaste ja soomlaste võistkond Ekspromt ja kolmandaks 112 punkti kogunud tartlaste Kaardivägi.

Võistkond Lions, kus pärnakatest teeb kaasa Igor Triškin, oli 99 punktiga kuues. Võistkond Sindi, kus pärnakaid esindab Ain Aspre, saavutas 71 punktiga kaheksanda koha.

B-liigas oli 128,5 punktiga võidukas võistkond Männiku, kus Pärnu bridžiklubi au kaitsevad Andres Saul ja Marko Tenn. Võistkonnas mängisid veel tallinlased Jaak Simm ja Rain Lorai.

Pärnu bridžiklubi võistkond, kuhu kuulusid Jaak Känd, Andres Kaldo, Rein Rotmeister, Margus Suurväli, Ivar Maasik ja Martin Maasik, kogus 87 punkti ja sai kuuenda koha.

Eesti võistkondlike meistrivõistlust teine ring toimub märtsi alguses Tallinnas. Kolmas etapp mängitakse aprilli alguses Pärnus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles