Kolumn Seelikukütid

Anete Tolli
Copy
Kindel on see, et kui keskealiste meeste pilgud 16aastaste plikade seelikuserva alla põrkavad, on see igatpidi vastik ega tohiks olla normaalsus.
Kindel on see, et kui keskealiste meeste pilgud 16aastaste plikade seelikuserva alla põrkavad, on see igatpidi vastik ega tohiks olla normaalsus. Foto: Konstantin Sednev

Olete noor neiu, õues on 30 soojakraadi, te tahaksite panna selga õhukesi riideid. Näiteks mõne kleidi või seeliku ja õhema särgi. Ja siis tulevad meelde need korrad, kui käisite sellise lühikese riietusega väljas ja kuulsite endast poole vanematelt meesterahvastelt vulgaarseid kommentaare oma keha ja välimuse kohta ning märkasite sündsusetuid pilke, mis panid tahtma endale kiiremas korras pika dressi selga panna.

Eriti palju kohtab selliseid seelikukütte baaride ja kohvikute klientide seas, kes istuvad ja sumisevad tundide kaupa laua taga. Ja kui minnakse uut õllekannu või viinapitsi tellima, üritatakse iga hinna eest klienditeenindaja dekolteest sisse piiluda. Eriti julgeks minnaksegi siis, kui on tarbitud liigne kogus alkoholi. Imejook muudab seelikukütid enda arvates viis korda ilusamaks, julgemaks ja võimekamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles