Jalgpalliseeniorid säilitasid karikasarjas liidrikoha

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu KEKi ja Kalakombinaat / MEK Noorte tiimis mängisid seenioride karikavõistluste teisel etapil Igor Prins (eest vasakult), Anti Luigemaa, Janek Meet, Sergei Terehhov; tagumises reas seisavad (vasakult) Marko Lelov, Meelis Eelmäe, Rein Riisalu, Vadim Dolinin, Taavi Rähn ja Artur Pinka.
Pärnu KEKi ja Kalakombinaat / MEK Noorte tiimis mängisid seenioride karikavõistluste teisel etapil Igor Prins (eest vasakult), Anti Luigemaa, Janek Meet, Sergei Terehhov; tagumises reas seisavad (vasakult) Marko Lelov, Meelis Eelmäe, Rein Riisalu, Vadim Dolinin, Taavi Rähn ja Artur Pinka. Foto: Erakogu

Pühapäeval toimus Eesti seenioride 2021. aasta karikavõistluste teine etapp jalgpallis, kus meeskond Pärnu KEK ja Kalakombinaat / MEK Noored saavutas teise koha.

Pärnu tiim alustas teise etapi pallilahinguid 2:1 võiduga Lasnamäe Ajaxi üle, kes esimesel etapil tuli teiseks. Järgnesid domineerivad ja võimalusterikkad mängud Tallinna La Strada ja Kohtla-Järvega, kuid väravaid nendes ei löödud. Üleüldse lõppes sel turniiril viis mängu kümnest viigiga, mis tegi tabeliseisu pingeliseks. Nii võisid pärnakas otsustava matši eel Narva Unitediga saavutada etapil esikoha, aga jääda ka neljandaks. Paraku oli Pärnu meeskond selles mängus hädas rünnakute realiseerimisega ja United võitis kontrarünnakute toel.

Pärnu meeskonna esindaja Rein Riisalu sõnutsi oli mäng Narvaga neljas järjestikune ja meestel ei jätkunud jaksu tagasi töötada.

“Vadim Dolinin lõi küll mängu esimese värava, kuid kohtunik nägi enne seda tal käega mängu. Pärast seda löödi meile kontrarünnakust kiire vastuvärav. Me ei suutnud sellest olukorrast kahjuks enam mängu päästa,” tõdes Riisalu.

Teise etapi tulemusi kokku lüües läks võit Narva meeskonnale ja Pärnu KEK ja Kalakombinaat / MEK Noored jäi teiseks.

“Teine koht etapi kokkuvõttes on siiski kordaminek ja liigume selles suunas, et aasta lõpus saaks karika tuua Pärnusse,” arvas Riisalu.

Jalgpalli liidu korraldatud turniiril osales viis meeskonda Tallinnast, Narvast, Kohtla-Järvelt ja Pärnust. Mängud toimusid turniirisüsteemis Tallinnas Sportland Arenal. Platsil oli korraga mõlemast tiimist kaheksa mängijat ja matš kestis 15 minutit. Seenioride eest saavad mängida jalgpallurid, kel käesoleval aastal täitub vähemalt 45 eluaastat. Samuti on igal võistkonnal lubatud kasutada kaht mängijat, kes tänavu peavad vähemasti 40. sünnipäeva.

Suvepealinna meeskonnas mängisid sel korral Pärnust jalgpalluri teed alustanud Taavi Rähn, Sergei Terehhov, Marko Lelov, Igor Prins, Vadim Dolinin, Artur Pinka, Meelis Eelmäe, Rein Riisalu, Anti Luigemaa ja Viljandist sirgunud, kuid aastaid Pärnut esindanud Janek Meet.

Pärast teist etappi on Pärnu KEK ja Kalakombinaat / MEK Noored 18 punktiga karikasarja liider. Järgnevad Narva United 15 ja Lasnamäe Ajax 14 punktiga. Kolmas etapp toimub 19. septembril Tallinnas ja otsustav, neljas detsembris, kui mängitakse tavapärane aastalõputurniir Kalevi spordihallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles