Tallinna Ironmanil elu parima võistluse teinud Timmo Jeret: Alles nüüd hakkame tõsiselt treenima (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Timmo Jeret näitas 21,1kilomeetrisel jooksuringil 920 sportlase hulgas parimat aega.
Timmo Jeret näitas 21,1kilomeetrisel jooksuringil 920 sportlase hulgas parimat aega. Foto: Erakogu

Mis on ühist Raivo E. Tammel, Timmo Jeretil ja Märt Avandil?

Jah, nad kõik on hea jutuga, liigituvad pullivendade alla ja on fännide hulgas palavalt armastatud. Siinkohal pidasin siiski silmas, et kogu trio hüppas pühapäeva hommikul kell kümme Harku järve, et ujuda 1,9, seejärel pedaalida Tallinna lähistel 90 ja viimaks lipata pealinnas 21 kilomeetrit.

Tallinna Ironman 70.3 mõõduvõtul ehk poolpikal triatlonil oli selliseid “hulle”, kes starti tulid, 920. Enamik võistles eelkõige iseendaga, et pärast rasket katsumust finišisse jõuda, sest poolpikk triatlon pole naljaasi: selleks tuleb regulaarselt treenida ja suhtumisega “ah, küll ma vana rasva pealt ikka lõpuni jõuan” kaugele ei purjeta. Sadakond harrastajat, seejuures Taavi Rõivas, jätsid mõõduvõtu üldse pooleli.

Kui Avandi ja Tamm said vastavalt 311. ja 820. koha eest peale osalejamedali vägeva emotsiooni, oli Jeret – nagu alati – kõrges mängus sees ja võitles üldvõidu eest. 28aastane pärnakas tuli veest välja 33ndana, väntas ennast kolmandaks ja hoidis seda kohta lõpuni. Seejuures näitas Jeret jooksus päeva parimat ja rattasõidus kolmandat aega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles