Pärnu Sadama kossutiim sai ühe ankrumehe lisaks

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu kossusats sai täiendust USAs, Ungaris, Küprosel, Poolas ja Saksamaal pallinud ameeriklasest mängujuhi näol – Kasey Hill pildil palliga.
Pärnu kossusats sai täiendust USAs, Ungaris, Küprosel, Poolas ja Saksamaal pallinud ameeriklasest mängujuhi näol – Kasey Hill pildil palliga. Foto: Christoph Worsch

Pärnu Sadama korvpallimeeskonnaga liitus 27aastane ameeriklasest mängujuht Kasey Hill.

Kasey mängis neli aastat põhimängujuhi rollis tugevas Florida ülikoolis ja 2016–2017 hooajal aitas meeskonna March Madnessil neljandasse ringi. 

Viimati Saksamaa esiliigatiimis Jenad pallinud 185sentimeetrine tagamees siirdus pärast 2017. aastal kolledži lõpetamist Ungari liigasse, kust edasi on tee teda viinud Küprosele, Poola ja Saksamaale. Jena eest kogus Hill eelmisel hooajal 23 kohtumisega keskmiselt 25,2 minutit, 14,9 punkti, 5,8 korvisöötu, 2,3 lauapalli ja 1,9 vaheltlõiget.

“Kasey on väga atleetlik ja kiire mängija, eelkõige väga hea läbimurdja ja osav pick & roll (kate kattest mängus, toim) olukordades. Kaitses on tal hea kätetöö ja “nina” vaheltlõigetele. Otsisin mängijat, kes oleks defense breaker (kaitse murdja, toim), looks olukordi teistele ja oleks raskel hetkel võimeline ka ise skoorima,” seletas peatreener Heiko Rannula, kes usub, et Hill pole oma täit potentsiaali Euroopas veel näidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles