GALERII Rikke tõttu jäi Jõulumäel üle 200 rattasõbra tulemuseta

Märt Pilme
, reporter
Copy
Jõulumäel toimus kolmandat korda kiiruskatsetega rattavõistlus Gravel Grinder.
Jõulumäel toimus kolmandat korda kiiruskatsetega rattavõistlus Gravel Grinder. Foto: Adam Illingworth

Jõulumäe tervisespordikeskuse parkla oli täna autodest tulvil, sest armastatud spordibaasi aladelt startis kiiruskatsetega rattavõistlus Gravel Grinder Estonia.

Siit kandi profiratturi Tanel Kangerti poolt ellu kutsutud erilise formaadiga mõõduvõtt toimus juba kolmandat korda ja tänavu pani nime kirja 214 spordisõpra.

Ehkki ratturid läbisid 100 kilomeetrit, vajutati gaas põhja sellest umbes veerandil, kui läbiti viis kiiruskatset kogupikkusega 28 kilomeetrit. Ülejäänud ringil aega ei võetud ja spordisõbrad pedaalisid meelepärases tempos.

Peakorraldaja Aigar Raja sõnutsi kulges võistlus hästi ja osalejad jäid mõõduvõtuga rahule. Paraku oli probleeme ajavõtusüsteemiga.

“Osalejad kiitsid tänavust rada, mille ülesõidud viisid neid looduskaunitesse kohtadesse ja toidupunktid olid taas tasemel,” kinnitas Raja. “Kahjuks selgus võistluse ajal, et välispartneri serverid, kuhu ajavõtuandmed kogunesid, lakkasid töötamast. Andmed peaksid aga alles olema ja saame need tõenäoliselt lähiajal kätte, kui serverid taastuvad. Kõik võitjad saavad tagantjärele oma auhinnad kätte ning esimesel võimalusel lisame tulemused oma veebilehele.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles