Kohalik restoranipidaja üllitas laisa perenaise kokaraamatu

Andra Kaldale on köögis eeskujuks olnud vanaema, kes tegi väga hästi süüa. FOTO: Urmas Luik

Toidukohtade Tänav ja Kastrul asutaja Andra Kalda on ülli­tanud oma seitsmenda kokaraamatu “Ahjupanniroad”, mis nagu nimigi ütleb, hõlmab eri roogi, mida annab valmistada ahjus. Kuna aiast saab juba värskeid köögivilju, uuringi raamatu autorilt, millega on ­tegu ning missuguseid aiasaadusi eeskätt sünnib suvisel ajal ahju panna.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Raamatust leiab retsepte, mis sobivad hästi kiireks argilõunaks või õhtusöögiks ja millega peaks hakkama saama nii pereema kui -isa.

“Mulle meeldib neid nimetada laisa perenaise toitudeks. Kui sa lubad endale köögis laiskust, siis see on kiirel ajal nutikas. Samal ajal kui toit ahjus valmib, on võimalik veel kümne muu asjaga tegelda,” räägib Kalda.

18.08.2021 21.08.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto