Kohalik restoranipidaja üllitas laisa perenaise kokaraamatu

Anete Kruusmägi
Copy
Andra Kaldale on köögis eeskujuks olnud vanaema, kes tegi väga hästi süüa.
Andra Kaldale on köögis eeskujuks olnud vanaema, kes tegi väga hästi süüa. Foto: Urmas Luik

Toidukohtade Tänav ja Kastrul asutaja Andra Kalda on ülli­tanud oma seitsmenda kokaraamatu “Ahjupanniroad”, mis nagu nimigi ütleb, hõlmab eri roogi, mida annab valmistada ahjus. Kuna aiast saab juba värskeid köögivilju, uuringi raamatu autorilt, millega on ­tegu ning missuguseid aiasaadusi eeskätt sünnib suvisel ajal ahju panna.

Raamatust leiab retsepte, mis sobivad hästi kiireks argilõunaks või õhtusöögiks ja millega peaks hakkama saama nii pereema kui -isa.

“Mulle meeldib neid nimetada laisa perenaise toitudeks. Kui sa lubad endale köögis laiskust, siis see on kiirel ajal nutikas. Samal ajal kui toit ahjus valmib, on võimalik veel kümne muu asjaga tegelda,” räägib Kalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles