Halinga valla meeskond võitis korvpalliturniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga valla punast särki kandev Janno Remmel oli talimängude korvpalliturniiri võitnud meeskonna üks resultatiivsemaid mängijaid.
Halinga valla punast särki kandev Janno Remmel oli talimängude korvpalliturniiri võitnud meeskonna üks resultatiivsemaid mängijaid. Foto: Ants Liigus

Täistuuridel käima läinud Pärnumaa XXX talimängude korvpallivõistlustel Pärnu spordihallis teenis esimese auhinna Halinga meeskond, kes alistas veenva ülekaaluga kõik vastased.

Korvpalliturniirile pani oma võistkonna välja kümme valda ja esimest korda tulid selle aasta talimängudel oma võimeid proovima Audru mehed.

Väärib märkimist, et kõigil seitsmel seni toimunud alal on oma valla sportlikku au kaitsnud Paikuse, Häädemeeste ja Tori rahvas, endiselt kuuluvad kõrvaltvaatajate hulka Lavassaare, Kihnu, Surju ja Varbla.

Viis kindlat võitu

Korvpalli finaalturniiril kandsid võiduka Halinga valla punast särki Janno Remmel, Rain Kärner, Mirjo Koit, Siim Viskus, Margo Märtsoo, Tani Kirt, Madis Laanesoo, Veljo Miklas ja Priit Pihelgas.

Halingalased alistasid 63:46 Audru, said tulemusega 56:38 jagu Saardest, võitsid 50:34 Paikuse, 65:46 Sindi ja 51:30 Tori.

Teise koha vääriliselt mängisid Paikuse valla mehed Tauri Tiitso, Janar Larin, Mihkel Annuste, Kaspar Kukk, Reigo Nõmm, Taavi Tamm, Oliver Oolberg, Erik Siigur ja Olaf Siigur. Paikuse meeskond sai jagu neljast vastasest, kuid pidi alla vanduma Halingale.

Kolmanda koha punktid tõid Sindile Janar Roman, Priit Eensalu, Sven Saar, Hargo Laanemägi, Rasmus Ots, Andres Andrei, Sten Roosaar, Peeter Põhonin ja Eliot Põld.

Sintlased panid oma paremuse maksma mängudes Audru, Saarde ja Tori vastu, kuid pidid tunnistama Paikuse ja Halinga paremust.

Esikolmikule järgnesid Audru, Saarde, Tori, Are, Häädemeeste, Pärnu ja Surju meeskond. Kaheteistkümnendal tunnil teatasid oma loobumisest Koonga ja Vändra võistkond.

Asjatundjad ennustasid enne korvpalliturniiri algust kindlaks võitjaks Paikuse meeskonda, kuid seekord suutsid Halinga mehed suuresti tänu mängujuhi Rain Kärneri nutikusele esimese auhinna endale napsata.

Paikuse vald juhib mänge

Seitsme ala järel juhib suuremate omavalitsuste grupis Pärnumaa talimänge 180 punkti kogunud Paikuse vald. Teisel kohal on Häädemeeste 171 silmaga ja edasi järgnevad tihedas grupis Saarde (157), Halinga (156) ning Sindi (154). Saugal on 134, Pärnul 79, Vändral 27 ja Audrul 26 punkti.

Väiksemate valdade seas on kindel liider Tori 168 punktiga, edasi tulevad Are (117), Koonga (65), Surju (44), Tõstamaa (43), Tahkuranna (40) ja Tootsi (23).

Talimängud jätkuvad eeloleval nädalavahetusel Jõulumäel. Laupäeval võistlevad suusatajad individuaaldistantsidel. Pühapäeval selguvad paremad vallad suusatamise teatesõitudes, jääkeeglis ja sangpommitõstmises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles