Sõudjad naasid riigi meistrivõistlustelt kamalutäie medalitega

Copy
Greta Jaanson noppis Eesti meistrivõistlustelt kolm kulda ja sõidab nädala lõpus Ameerikasse, et jätkata Princetoni ülikoolis õpinguid.
Greta Jaanson noppis Eesti meistrivõistlustelt kolm kulda ja sõidab nädala lõpus Ameerikasse, et jätkata Princetoni ülikoolis õpinguid. Foto: Fred Killing

Eile lõppesid Viljandis järelkasvule mõeldud Eesti meistrivõistlused sõudmises, kus mõõtu võtsid alla 19aastased noored ja eraldi arvestuses 19–22aastased ehk U23 eaklass.

Mäekõrguselt parimaks osutus SAK Tartu, mille esindajate saagiks langes kullakoormast üle poole. Kahe päevaga 14 kulda kogunud tartlased said veel kuus hõbedat ja neli pronksi, mis teeb medalite üldarvuks 24. Taaralinna sõudjate ülemvõim teiste sõudeklubide ees jätkus kolmandat aastat.

Meistritiitlite arvult teine oli Narva SK Energia viie ja Pärnu ning Viljandi sõudeklubi võrdselt kolme kullaga. Peale selle hankisid Räämal tegutseva klubi esindajad üheksa hõbedat ja niisama palju pronksmedaleid ehk kokku 21 autasu. Vasakkaldal noorsõudjaid kasvatava Pärnu sõudekeskus Kalevi auhinnakappi lisandus üks hõbe ja kaks pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles