Rannajalgpallurid püsisid pildil: Chromtex triumfeeris taas esiliigas, meistriliiga meestel jäi medalist ülinapilt puudu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Chromtex võitis esiliiga neljandat aastat järjest.
Chromtex võitis esiliiga neljandat aastat järjest. Foto: Ants Liigus/Eesti rannajalgpalli liit

Äsja lõppenud rannajalgpallihooajal püsisid pärnakad kenasti pildil: BSC Pärnu oli meistriliigas viimase lahinguni pronksis kinni, esiliigas võidutses neljandat aastat järjest BSC Chromtex.

Siinse meistriliiga satsi hooaeg kulges kui Ameerika mägedel. Kui mängitud oli neljast etapist kaks, paiknesid pärnakad ühe võidu ja kuue kaotusega tabeli viimasel ehk kaheksandal real. Seejärel toimus justkui ümbersünd ja suvepealinlased võitsid Jurmala etapil kõik neli vastasseisu. Nõnda oli viimase, kodulinna etapi eel seis selline, et kui võidetaks kaks viimast matši, saadaks kaela pronksine autasu.

​Pärnu etapp algaski paljulubavalt, kui 4:1 alistati Thunder. Paraku kaotati viimane lahing Nõmme meeskonnale 3:7. Teist aastat järjest krooniti tšempioniks SK Augur Enemat, kelle väravat kaitses pärnakas Rauno Rahnik. Hõbe läks Nõmmele, pronks Thunderile ja meie mehed pidid leppima neljanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles