Noored purjetajad jahtisid Pärnumaa meistrimedaleid

Copy
Laser 4,7 klassi paati taltsutav Angeliina Maria Isabel Õunap jõudis kõigis kuues sõidus esimesena finišisse.
Laser 4,7 klassi paati taltsutav Angeliina Maria Isabel Õunap jõudis kõigis kuues sõidus esimesena finišisse. Foto: Pärnu jahtklubi

Svertpaadipurjetajate Pärnumaa meistrivõistlustel seilas kodujõel kõledas põhjatuules 29 paati.

Kuni 16aastaste Optimist-klassis pani oma paremuse maksma Andrias Sepp, kes võitis kuuest sõidust neli, oli korra teine ja neljas. Üldarvestuses saavutas teise koha parim õrnema soo merekaru Laura Marii Taggu ja kolmandaks tuli Martin Rahnel. Neidude konkurentsis teenis Taggu järel hõbemedali Emma Mia Kaar ja pronksi pälvis Sharon Peetrimäe. Kuni 12aastaste seas pärjati maakonna meistriks Leene Väliste, hõbeda vääriliselt purjetas Liise-Kärt Liiber ja pronksikarva auraha teenis Luise-Riin Liiber.

Laser 4,7 klassis purjetas Angeliina Maria Isabel Õunap kõigis kuues sõidus esimesena finišisse. Pjedestaali teisele astmele seilas Lisbeth Taggu ja kolmandale Karel Ratnik. Esikolmikule järgnesid Pert Salundi, Liise Väliste ja Liisa Mari Eensalu. Zoom8-paatidel võistelnud noortest oli parim Kevin Aus, teiseks tuli Dagne Aasmaa ja kolmanda koha sai Kaur Konrad Tamm.

Sel nädalavahetusel seilavad meie paremad purjetajad Tallinna lahel kahepaatide Eesti karikavõistluste etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles