Meeste vutikoondisse kutsuti neli pärnumaalast

Pärnu Postimees
Copy
Meeste A-koondisse kutsuti nii Sergei Zenjov (valges) kui Rasmus Peetson.
Meeste A-koondisse kutsuti nii Sergei Zenjov (valges) kui Rasmus Peetson. Foto: Eero Vabamägi

Eesti meeste jalgpallikoondis kohtub septembris kahes MM-valikmängus Belgia ja Walesiga ning maavõistlusel Põhja-Iirimaaga. Peatreener Thomas Häberli avalikustas nimekirja 27 mängijast, keda ta neis kolmes matšis kasutab.

Esimest korda võib Maarjamaa A-koondise eest platsile joosta Vändrast pärit äärekaitsja Marco Lukka, kes mängib klubijalgpalli Eesti meisterklubis FC Flora.

Kandidaatide hulgas on veel Lukka pärnakast klubikaaslane Sergei Zenjov, kes meie riiki esindanud 87 korral. Ääreründaja on neis matšides kõmmutanud 13 väravat. 

Häberli nimekirja mahtusid samuti Eesti meistriliigas Tallinna FCI Levadia eest suurepärast hooaega tegevad pärnakad Robert Kirss ja Rasmus Peetson. Ründaja Kirss on seni kodumaad esindanud viis ja poolkaitsja Peetson kaks korda. 

Meeste koondis võõrustab maailma edetabeli juhti Belgiat 2. septembril Tallinnas, Põhja-Iirimaaga madistatakse A. Le Coq Arenal kolm päeva hiljem. Lahing Walesiga leiab aset 8. septembril võõrsil.

Eestil on MM-valikturniiril kahe mänguga punktiarve seni avatamata. Maarjamaalaste alagruppi kuuluvad veel Valgevene ja Tšehhi, kellelt märtsis tuli vastu võtta vastavalt 2:4 ja 2:6 kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles