Matimehed tõid koduselt tšempionaadilt kaks meistritiitlit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Maadlusklubi Leo sportlased tõid esivõistlustelt kuus medalit. Klubide arvestuses tuli neljas koht nii Kreeka-Rooma kui vabamaadluses.
Maadlusklubi Leo sportlased tõid esivõistlustelt kuus medalit. Klubide arvestuses tuli neljas koht nii Kreeka-Rooma kui vabamaadluses. Foto: Maadlusklubi Leo

Eesti maadlusmeistrivõistlused toimusid tänavu Märjamaal, kus selgusid parimad nii Kreeka-Rooma, vaba- kui naistemaadluses.

Pärnumaad esindasid kõik kolm siinset klubi: Pärnu maadlusklubi Leo, Vändra Suure Karu Pojad ja Lääneranna spordikool. 

Pärnakate noosiks jäi kuus medalit. Eesti meistriks krooniti kaheksa sportlase konkurentsis Randel Uibo, kes alistas kuni 72kiloste Kreeka-Rooma maadluse finaalis oma venna Raimondi 4:0. Samas kaaluklassis noppis Lääneranna ainsa medali – pronksi Stefan-Lauri Mölder. Sama karva autasu sai Leo esindaja Robyn Paulberg, kes võistles kuni 82kiloste sportlaste hulgas.

Vaba- ja naistemaadluses teenisid Leo sportlased kolm hõbedat: finaalis pidid vastase paremust tunnistama nii Aik Atojan (kehakaalus kuni 65 kg), Paulberg (–86 kg) kui Tiia-Triin Tomson (–62 kg).

Vändra klubi oli täiskasvanute tšempionaadil väljas nelja sportlasega ja võitis niisama palju medaleid.

Vändralased võitsid Eesti meistrivõistlustelt neli medalit.
Vändralased võitsid Eesti meistrivõistlustelt neli medalit. Foto: Vändra Suure Karud Pojad

Tiimi esinumber ja EMi hõbedamees Helary Mägisalu tegi puhta töö kuni 60 kilogrammi kaalukategooria Kreeka-Rooma maadluses ja krooniti Eesti meistriks. Tema vennas Mario Mägisalu sai samas kaaluklassis kaela pronksi. Mario pälvis teisegi medali, kui saavutas kuni 61kiloste vabamaadluses teise koha. Jürgen Sillingu auhinnakapp täienes vabamaadluse pronksiga kuni 79kiloste maadlejate seas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles