GALERII ⟩ Valgerannas selgusid nii Pärnu-, Viljandi- kui Läänemaa golfimeistrid

Märt Pilme
, reporter
Copy

Valgeranna White Beach Golf oli laupäeval oma ala spordisõpradest tulvil, sest samal ajal selgusid nii Pärnumaa, Viljandimaa kui Läänemaa meistrid.

Kokku võttis mõõtu 66 golfarit: 41 Pärnu-, 18 Viljandi- ja seitse Läänemaalt.

Meeste seas krooniti Pärnumaa meistriks Arne Pent, kes läbis võistlusraja 82 löögiga. Hõbeda sai kaela Viljar Kõiva (84) ja pronksi ümbermängimise tulemusena Sergei Kronbergs (85). Naistest triumfeeris Margit Sipelgas (92), kes edestas Laura-Liisa Lillelehte (97) ja Reet Dalbergi (98).

Tüdrukute U18 eaklassis läks tšempioni selgitamiseks tarvis lisarada, sest nii Selina Lebin kui Nele-Liis Teekel tegid esiti 107 lööki. Ümbermängu tulemusena teenis meistritiitli Lebin. Pronksi sai kaela Helena Tamm, kel kulus raja läbimisega 121 lööki.

Pärnu- ja Viljandimaa ­vaheline rändkarikas – kus arvestati kolme parema mehe ja naise tulemusi – jäi taas siinsetele. Naabermaakondade duell lõppes skooriga 224:217. Pärnumaalastele tõid enim punkte Toomas ­Rehe (40), Erkki Karu (39), Kristo Ailjama (37), Aulika Annus (39), Piret Mägi (35) ja Margit Sipelgas (34).

Kolme maakonna ühises arvestuses sooritas pikima avalöögi naistest Anne Nõmmik ja meestest Kristo Kallavus. Nõmmik teenis naiste seas teisegi erivõistluse võidu, kus tuli pall lipule võimalikult lähedale lüüa: seal oli tema tulemus 7,01 meetrit. Võidumees oli Toomas Teekel, kellel ei jäänud täistabamusest palju puudu ja mänguvahend jäi 0,99 meetri kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles