Toetajate kaasatulek annab Pärnu võrkpalliklubile kindlustunnet

Märt Pilme
, reporter
Copy
Eesti koondislane Silver Maar tõmbab algavalgi hooajal selga Pärnu punase liberorüü.
Eesti koondislane Silver Maar tõmbab algavalgi hooajal selga Pärnu punase liberorüü. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpalliklubil on kuu enne hooaja algust puudu kolm–neli meest ja lisajõudu otsitakse nii Eestist kui võõrsilt. Toetajate abiga tuleb kokku sarnane eelarve kui mullu ja nii annab mängijaturul muretult ringi vaadata.

Äsja teatati, et tiimis jätkab kuuendat hooaega järjest libero Silver Maar. 22aastane kaitsespets, kes praegu pallib Eesti koondisega kodusel EM-finaalturniiril, lootis astuda karjääris sammu edasi ja Maarjamaalt välja pääseda.

“Ta otsis endale suvi läbi välisklubi,” kinnitas Pärnu tiimi mänedžer Reio Tilk. “Mõni variant tekkis, aga konkreetset pakkumist eelmiseks nädalaks ei tulnud. Meil oligi kokkulepe, et kui väljast pakkumist ei tule, jätkab ta Pärnus.”

Uuel hooajal tõmbavad peale Maari Pärnu särgi selga Toms Švans, Tony Tammiksaar, Ivory Õuekallas, Richard Voogel, Markus Uuskari ja Kristo-Joosep Peterson. Hooaja ettevalmistust alustasid meistriliiga satsiga Pärnu spordikooli nooredki: Tõnis Hendrik Tallo, Kristofer Rünt, Markus Kohtla ja Aleksander Sarapuu.

Niisiis on kümmekond pallurit koos? “Tegelikult natuke vähem, võib-olla ei saa mõne noorega arvestada,” vastas Tilk. “Neile on antud võimalus meeskonnaga treenida ja paari nädala pärast otsustame, kas nende tahtmisest ja tasemest piisab, et meistriliigas mängida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles