Kevin Saar tõi Prantsusmaa maratonilt teise auhinna

Copy
Pärnu motoklubi krossiäss Kevin Saar (keskel) kihutas koos kahe hollandlasega Prantsusmaal pjedestaali teisele astmele.
Pärnu motoklubi krossiäss Kevin Saar (keskel) kihutas koos kahe hollandlasega Prantsusmaal pjedestaali teisele astmele. Foto: Anthony Brebant

Pärnu motoklubi võidusõitja, quadracer’ite kolmekordne Euroopa meister Kevin Saar saavutas Prantsusmaal 12 tunni sõidus Hollandi tiimiga teise koha.

Maratonkrossi võitsid prantslased Antoine Cheurlin, Randy Naveaux ja Sylvain Petit. Pjedestaali teise astme hõivasid Saare kõrval hollandlased Marc de Vries ja Joe Maessen ning kolmanda auhinna teenisid võitjate kaasmaalased Clément Bruni, Baptiste Bruni ja Pierrick Schweda.

“PDV võistlus on quad’i-sõitjate seas ülipopulaarne, sinna tulevad igal aastal kohale kiired meeskonnad kõikjalt maailmast,” rääkis Saar. “Tiim koosneb kolmest liikmest ja võisteldakse kolmes neli tundi kestvas sõidus. Mina osalesin sõitsin kokku viis ja pool tundi ja olen enda kiirusega väga rahul. Esimeses sõidus tegin kiireima ringiaja ja juhtisin võistlust nii esimeses kui viimases sõidus. Sellel võistlusel osalemine tähendab mulle palju. Tänan kõiki pöidlahoidjaid ja toetajaid!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles