Vutikoondis kaotas Rannastaadionil Soomele

Märt Pilme
, reporter
Copy
Eesti noortekoondis kaotas Pärnus 0:3 Soomele.
Eesti noortekoondis kaotas Pärnus 0:3 Soomele. Foto: Jana Pipar/jalgpall.ee

Eesti U21 jalgpallikoondis võõrustas Pärnu Rannastaadionil EM-valikmängus Soome eakaaslasi. Põhjanaabrid võitsid kindlalt 3:0 ja Eesti jätkab tabelis viimasel kohal.

Soome asus umbes 70pealise publiku ees matši juhtima 29. minutil, kui Anthony Olusanya koksas palli peaga Mattias Sapi selja taha. Paar minutit hiljem oli õhus eestlaste tabamus, ent Rocco Robert Sheini kauglöök põrkus soomlaste väravalatti.

Teisel poolajal ei saanud eestlased oma mängu käima ja külalised domineerisid. 49. minutil tegi suure prohmaka eestlaste puurivaht Sapp, kui suunas soomlaste pehme tsenderduse oma võrku. Lõppskoori vormistas 75. minutil Eetu Mömmö, kes karistas ära Sapi nigela positsioonivaliku ja lõi mänguvahendi ette nurka.

Eestil on valiksarjas kahe mängu järel null silma ja väravate vahe 0:5 – juunis kaotati võõrsil Austriale 0:2. Teisipäeval mängitakse Pärnus Norra eakaaslastega. Kolmaski kodumäng toimub suvepealinnas, kui 8. oktoobril võõrustatakse Rannastaadionil Austriat. Eesti alagruppi kuuluvad veel Aserbaidžaan ja Horvaatia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles