EKRE tuleb Pärnus valimistele konkurentidest märkimisväärselt pikema nimekirjaga (4)

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Pärnu esinumber on kohalikel valimistel erukindral ja põgusalt siseministergi olnud Alar Laneman.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) Pärnu esinumber on kohalikel valimistel erukindral ja põgusalt siseministergi olnud Alar Laneman. Foto: Urmas Luik

Seitsme erakonna ja ühe valimisliidu nimekirjades püüdleb tänavu suvepealinna volikokku 267 inimest.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) nimekiri on Reformierakonna omast pea kaks korda ja mõne teise konkurendi nimekirjast mitu korda pikem. Nii oravate kui mõnegi teise tiimi liikmete loendist leiab aga märksa enam tuntud inimesi.

Kandidaatide esitamise tähtaeg oli eile kell 18. Kuna kolme päeva jooksul pärast registreerimist saavad kandidaadid kandideerimisest veel loobuda, võivad nimekirjad ülehomseni veel muutuda.

Niisiis, nagu rõhutas Pärnu linnasekretär ja siinse valimiskomisjoni esimees Tiina Roht, saame valimistel osalevate erakondade ja valimisliidu kandidaatide lõplikest nimekirjadest rääkida pärast kandidaatide registreerimist. Pärnu linna valimiskomisjon teeb seda ülehomsel valimiskomisjoni koosolekul.

Pärnu Postimees avaldab kõik nimed, mis eilseks Pärnu valimiskomisjonile esitati.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles