PJK sekkus taas meistriliiga heitlusse

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu jalgpalliklubi meeskond teenis esiliiga liidri vastu viigipunkti. Arhiivifoto.
Pärnu jalgpalliklubi meeskond teenis esiliiga liidri vastu viigipunkti. Arhiivifoto. Foto: Pärnu jalgpalliklubi

Eelmises esiliiga mängus meistriliigapileti eest võitleva Tallinna Kaleviga viigistanud Pärnu jalgpallklubi meeskond pidas ägeda lahingu teisegi samas staatuses tiimi, Maardu linnameeskonnaga, olles lõpusekundeil lähedal võiduväravale, kuid teenides siiski vaid viigipunkti.

Pärnakad asusid võõrsil Maardu meeskonna vastu tunnise mängu järel juhtima, aga lasid kuus minutit hiljem Vitali Gussevil viigistada.

Mängu lõppfaasis sündis ärevaid hetki mõlema värava all. Skoorimisele oli lähemal suvepealinna sats: üleminuteil tõi Maardu puurivaht Ilja Kassjantšuk väravajoonelt välja Mirko Mardiste pealöögi. Ehkki PJK mängijad olid kindlad, et pall oli üle joone, kohtunikud seda ei fikseerinud ja nii näitas tabloo lõpuvile kõlades 1:1.

Pärnu meeskonna peatreener Igor Prins ütles Soccernet.ee ülekandes, et jääb oma satsi esitusega rahule. “Hea häälestus poistelt, nad tegid kõike õigesti, tekitasid olukordi, saime kaitses hästi hakkama. Supermäng, tuleb ainult kiita. Lõpp läks natuke närviliseks, aga näitasime, et tahtmist meil on,” kinnitas peatreener.

Pärnu jalgpalliklubi meeskond asub 20. vooru järel turniiritabelis seitsmendal kohal.

Pärnakate järgmine mäng on kolmapäeval võõrsil tabeli viimasel real paikneva Tartu Welcoga.

Esiliiga turniiritabel.
Esiliiga turniiritabel. Foto: Jalgpall.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles