Taskuhääling ⟩ Loovlinnaku eestvedaja: Peaasi, et pull ja plekk otsa ei saa

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu loovlinnakus toimunud pungifestival meelitas kohale nii vana kooli punkareid kui selle elu- ja muusikastiili noori fänne.
Pärnu loovlinnakus toimunud pungifestival meelitas kohale nii vana kooli punkareid kui selle elu- ja muusikastiili noori fänne. Foto: Jüri Looring

Pärnu Postimehe taskuhäälingu “Sõnu ei söö” järjekordses episoodis arutlesid Pärnu loovlinnaku eestvedajad Kristo Kaljuvee ja Sten Õitspuu ning Pärnu Postimehe ajakirjanik Anu Jürisson, kuidas sel suvel avatud Pärnu loovlinnak on käima läinud.

Õitspuu jutu järgi läks Pärnu loovlinnaku suvi katsetuste lipu alla ja võõrustati ühtekokku umbes 30 sündmust alates elektroonilisest muusikast ja lõpetades pungiga, sinna juurde palju kunstiüritusi.

Küsimusele, kuidas loovlinnak sügishooajale vastu läheb, tuli ootamatu vastus. “Kristo vist ütles ühe vestluse käigus, et “peaasi, et pull ja plekk otsa ei saa”. Selle tundega lähemegi sügisele vastu,” viskas Õitspuu nalja.

“Ja teatava rahutundega, sest suviseks eesmärgiks seatud programm on justkui ühele poole saanud. Elamused, mida pakkuda soovisime, on pakutud ja samas ei ole entusiasm kadunud,” täiendas Kaljuvee. “Ootamegi nüüd seda mõnusat Pärnu talvist aega, mis on ehk rohkem loomiseks ja tulevikusihtide seadmiseks.”

Et saada aimu, milliseid põnevaid plaane loovlinnakus hautakse, tuleb kuulata taskuhäälingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles