Enduurosõitjad tõid Võrtsjärve kaldalt kuus auhinda

Joel Kukk
Copy
Paljukordne Eesti ja Balti meister Toivo Nikopensius pani taas oma paremuse maksma.
Paljukordne Eesti ja Balti meister Toivo Nikopensius pani taas oma paremuse maksma. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa motosportlased võitsid Eesti meistri- ja karikavõistluste viimasel etapil Elva vallas Võrtsjärve enduurol kolm esimest, kaks teist ja ühe kolmanda koha.

Üle 50aastaste seenioride konkurentsis oli kiireim Paikuse motoklubi eestvedaja Toivo Nikopensius, teiseks tuli Andrus Lomp (KTL Racing) ja kolmanda koha sai tartlane Erik Samoškin. Kümme aastat eakamate võidukihutamisel tunnistas Pärnu motoklubi raudvara Madis Pool vaid põhjanaabri Pekka Sointula paremust.

Algajate 4T klassis nautis võidurõõmu Nikopensiuse klubikaaslane Aho Aunapuu, teiseks tuli Priidik Vesi Redmoto tiimist, kolmas oli Esko Koger Tartust ja neljas Hendrik Allsalu Paikuselt.

Juunioride seas pani oma paremuse maksma Pärnu motoklubi noormees Janus Forsgren, pjedestaali madalamad astmed hõivasid tartased Kasperk Sellis ja Jürto Brauer.

Neljataktilisi tsikleid taltsutanud hobisõitjate klassis võitis esikoha Rünno Jõeäär (KTM), Paikuse klubi sportlased Endrik Raal ja Jarmo Lehiste tulid vastavalt teiseks ja kolmandaks. Hobi 2T konkurentsis sai Risto Mäeots Paikuselt viienda koha ja E40+ klassis oli pärnakas Kari Kodasma seitsmes.

Hooaja kokkuvõttes olid meie motosportlastest oma klassi parimad Nikopensius, Janus Forsgren, Pool ja Allsalu, teise koha saavutasid Aunapuu ja Mäeots ning kolmandaks tulid Lehiste ja Vilma Forsgren.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles