Isad ja pojad kihutasid Räpinas

Copy
Noored motosportlased sööstavad rajale.
Noored motosportlased sööstavad rajale. Foto: Rauno Kais

Traditsioonilisel isade ja poegade motokrossil selgusid Räpinas Linte rajal MX-liiga ja noorte Eesti karikasarja võitjad.

Isade konkurentsis oli kahe sõidu kokkuvõttes parim Jüri Triisa Redmoto tiimist, teiseks tuli Taimar Taaber Kagu motoklubist ja kolmanda koha saavutas pärnakas Margo Merits.

Kõige nooremate poiste 50 ccm masinaklassis kihutasid pjedestaalile Erki Raudnagel (AMB Racing), Alar Johanson (KTM) ja Ruben Tees (VJK Racing). Pärnu Vihuri motoklubi kasvandik Kenneth Simulask sõitis viienda koha vääriliselt.

Üle 50aastaste seenioride seas pani oma paremuse maksma Paikuse motoklubi raudvara Aivo Rabbi, pjedestaali madalamad astmed kuulusid Jaanus Pihole Tartust ja Andres Haramaale Saaremaalt. Rabbi klubikaaslased Toni Võsanurm ja Jüri Koger saavutasid vastavalt neljanda ja üheksanda koha.

MX D-klassis oli kiireim Carl-Markus Merits Türilt, järgnesid Oskar Nikopensius Kagu motoklubist ja Marko Moorits Linnamäelt. Pärnumaa parimana sai Tihemetsa motomees Ain Klettenberg viienda koha ja klubikaaslane Ilja Balabko oli kümnes.

C-klassis võitis krossi Marten Tint ja B-klassis oli parim Martin Poljakov. Mõlemad sportlased esindavad Kagu motoklubi. Klassis MX Pro võttis võidu Karel Kutsar Sõmerpalu klubist ja kiireim juunior oli Kairo Katkosilt Redmoto tiimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles