Pärnu Vaprus on vaimses augus, meistriliiga lõpp ei paista roosilisem (2)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Taavi Midenbritt usub, et Vapruse koht on tippseltskonnas: “Kui vaadata hooaega tervikuna, on olnud väga palju mänge, kus me oleme näidanud, et väärime kohta meistriliigas!”
Taavi Midenbritt usub, et Vapruse koht on tippseltskonnas: “Kui vaadata hooaega tervikuna, on olnud väga palju mänge, kus me oleme näidanud, et väärime kohta meistriliigas!” Foto: Mailiis Ollino

Jalgpalli meistriliigas palliva Pärnu Vapruse peatreener Taavi Midenbritt tunnistas, et kui ikka otseselt konkurendilt FC Kuressaarelt 0:6 kolaka saad, ei tule uni naljalt ja pool ööd vähkred voodis.

Vaprad Karud sõitsid laupäeval saarele ja heitlesid tuulisel Kuressaare linnastaadionil sealsete viikingitega avapoolajal kui võrdne võrdsega. 45 minuti järel ja seisult 0:0 riietusruumi hinge tõmbama minnes ei paistnud kuskilt otsast, et teine poolaeg kujuneb pärnakatele õudusunenäoks.

Esimest korda sahises Hendrik Vainu valvatav väravavõrk neli minutit pärast pausilt naasmist. Ja kui saarlased 64. ja 72. minutilgi skoorisid, oli pärnakate vaim lõplikult murtud. Lõpp kiskus eriti inetuks, sest enda väravast tuli pall koukida ka 84., 88. ja 89. minutil. Vaprus lahkus platsilt noruspäi ja Midenbritt tunnistas, et riietusruumis valitses haudvaikus. Tasaselt kulges bussi- ja praamireis tagasi suvepealinnagi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles