Superkrossi karikasarja võitjad selguvad pühapäeval ringrajal

Copy
Ringrajaklassis on üks favoriite Hondal kihutav Pärnu autosportlane Erko Eriste.
Ringrajaklassis on üks favoriite Hondal kihutav Pärnu autosportlane Erko Eriste. Foto: Pille Russi

Pühapäeval võistlevad autosportlased Audrus Porsche ringrajal tosinas arvestuses AS Baltic Truck Trade’i karikatele.

Erki Spordi superkrossihooaja viimasel etapil selguvad sarja võitjad neljas masinakassis ja tänavasõiduautodel võistlevad rahvavasportlased võtavad omavahel mõõtu sprindis. Ajalooliste vormelautode taltsutajad jahivad Eesti meistrivõistluste punkte ja ringrajale spetsialiseerunud võidukihutajad klaarivad kahes sõidus omavahelisi arveid.

Tavakohaselt lõpetab hooaja viimase etapi seitsme ringi pikkune mehaanikute võidukihutamine.

Superkrossi sarjas on enne viimast võidusõitu noorteklassi liider Marten Saar, järgnevad Caspar Pärn ja Toivo Uusna. Esiveoliste autode konkurentsis on Kevin Allik juba kindustanud endale sarja võidu, pjedestaali madalamatele astmetele pretendeerivad eelkõige Dauri Demant ja Alar Allik. Tagaveoliste klassis juhib karikasarja Kris Hahn, talle hingab kuklasse mullune võitja Vjatšeslav Serov ja kolmandal kohal asub Margus Suigusaar. Vabaklassis on Martin Vatter, Margus Olle ja Marko Muru ülejäänud konkurentidega viie etapiga selge vahe sisse sõitnud ja kõigil kolmel on pühapäeval lootust hooaja kokkuvõttes esimeseks tulla.

Sprinterite konkurentsis lähevad viimasele etapile sarja liidrina Maria Roop (naised), Marten Saar (noored), Marko Muru (esivedu), Kristjan Priilinn (tagavedu) ja Lembit Nõlvak (nelikvedu).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles