Suvepealinna toitlustusmaastiku uustulnukad ei pelga koroonat

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Kohviku Black Bowl Cafe omaniku Kertu Randoja sõnutsi on sügis õige aeg toitlustusäriga alustamiseks.
Kohviku Black Bowl Cafe omaniku Kertu Randoja sõnutsi on sügis õige aeg toitlustusäriga alustamiseks. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi koroonaviiruse tõttu on osa suvepealinna kohvikuid uksed sulgenud, leidub neidki, kes otsustanud lõppenud turismihooajal siin toitlustusäri püsti panna.

Näiteks hakkas juulis Pärnu südalinnas tööle pitsarestoran Dodo Pizza. Kui suvel jäädi ainult kaasamüügi juurde, siis septembrist avas restoran võimaluse kohapeal süüa, kuid seda rõõmu jagus paariks päevaks: nüüd on asutus uksed mõneks ajaks sulgenud.

Söögikoha turundusjuht Jana Suikanen rääkis, et esimesed kaks kuud töötasid nende Tallinna ja Pärnu pitsarestoran kombineeritult: osa Pärnu töötajaid käis pealinnas õppimas ja Tallinna pitsameistrid sõitsid siia tööle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles