Suvepealinna toitlustusmaastiku uustulnukad ei pelga koroonat

Kohviku Black Bowl Cafe omaniku Kertu Randoja sõnutsi on sügis õige aeg toitlustusäriga alustamiseks. FOTO: Mailiis Ollino

Kuigi koroonaviiruse tõttu on osa suvepealinna kohvikuid uksed sulgenud, leidub neidki, kes otsustanud lõppenud turismihooajal siin toitlustusäri püsti panna.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Näiteks hakkas juulis Pärnu südalinnas tööle pitsarestoran Dodo Pizza. Kui suvel jäädi ainult kaasamüügi juurde, siis septembrist avas restoran võimaluse kohapeal süüa, kuid seda rõõmu jagus paariks päevaks: nüüd on asutus uksed mõneks ajaks sulgenud.

Söögikoha turundusjuht Jana Suikanen rääkis, et esimesed kaks kuud töötasid nende Tallinna ja Pärnu pitsarestoran kombineeritult: osa Pärnu töötajaid käis pealinnas õppimas ja Tallinna pitsameistrid sõitsid siia tööle.

22.09.2021 24.09.2021
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto