Saarde vald tunnustab spordielu edendajat ja suure südamega hooldustöötajat

Pärnu Postimees
Copy
Kilingi-Nõmme spordihoone juhataja Toivo Tallo pälvib Saarde valla väikese teenetemärgi spordiharrastuse edendamise eest. Arhiivifoto.
Kilingi-Nõmme spordihoone juhataja Toivo Tallo pälvib Saarde valla väikese teenetemärgi spordiharrastuse edendamise eest. Arhiivifoto. Foto: Kristjan Pahk

Saarde vallavolikogu otsustas tunnustada valla väikese vapimärgiga kohalikku spordiharrastuse edendajat Toivo Tallot ja hooldustöötaja Tatjana Kaselat.

Toivo Tallo on Kilingi-Nõmme spordihoone juhataja aastast 2008. Oma tööd on ta teinud suure pühendumusega, olles eestvedajaks Kilingi-Nõmme triatloni ja mitmevõistluste korraldamisel. Ta onkorraldanud eri spordialade maakondlikke ja rahvusvahelisi võistlusi, ellu kutsunud Saarde valla tervisespordisarja ning elus hoidnud Kilingi-Nõmme võrkpallitraditsioone.

Saarde valla väikese vapimärgiga tunnustamine on Tallole tänuks  tema panuse eest spordiharrastuse edendamisel.

Tatjana Kasela on Saarde vallavalitsuse hooldustöötaja aastast 2004. Kasela on olnud asendamatuks abiliseks väga paljudele peredele, mistõttu on ta pälvinud kogukonna erilise austuse. Ta toetab igapäevaselt üksikuid vanureid, olles tihti ainukeseks inimeseks, kellega saab hooldusalune suhelda. Kasela on inimesena väga tagasihoidlik, mistõttu võib tema pühendumine oma tööle jääda kõrvalseisjale märkamatukski.

Saarde valla väikese vapimärgiga tunnustamine on Kaselale tänuks tema südamega tehtud töö eest.

Saarde valla väike vapimärk antakse inimesele või juriidilisele isikule, kes oma tegevusega on andnud olulise panuse Saarde valla arengusse ja pälvinud vallaelanike üldise lugupidamise. Saavutus võib olla ühekordne või pikemaajalise töö tulemus.

Saarde valla suure vapimärgi ja aasta noore preemia tunnustusele nomineeritud inimesed, samuti üks väikese vapimärgi nominent volikogus vajalikku toetust ei saanud. Valimisliidu Koduvald esindaja Kristi Suti ettepanekul palutakse nominente tunnustada valla tänukirjaga, mille väljaandmise üle otsustab vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles