Pärnakad jahivad pealinnas Eesti meistrivõistluste medaleid

Joel Kukk
Copy
Pärnu neiud Angeliina Maria Isabel Õunap (paremal) ja Lisbeth Taggu seilavad Tallinnas medalikursil.
Pärnu neiud Angeliina Maria Isabel Õunap (paremal) ja Lisbeth Taggu seilavad Tallinnas medalikursil. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Tallinnas jätkuvatel svertpaadipurjetajate Eesti meistrivõistlustel on kuue sõidu järel RS Feva klassis kolme sõiduvõidu, ühe teise ja kahe kolmanda kohaga liidrid Pärnu jahtklubi esindavad Andrias Sepp ja Liise Väliste. Teist ja kolmandat kohta jagavad võrdselt 20 punktiga meie poisid Martin Rahnel ja Ott Richard Hääl ning Rasmus Randmäe ja Henri Sootla Rein Ottosoni purjespordikoolist. Emma Mia Kaar ja Laura Marii Taggu on üldarvestuses kümnendal ja tüdrukute konkurentsis neljandal kohal.

Klassis 29er asuvad Pärnu neiud Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu kalevlannade Mia Marin Lilienthali ja Hannah Tuulase järel teisel kohal.

Kolmandat positsiooni hoiavad Maria Aleksandra Vettik ja Juta Koov Tallinna jahtklubist.

Laser Radialide arvestuses kuuluvad esikolmikusse pealinna purjetajad Georg Erik Ristal, Richard Marcus Arge ja Robin Juul. Pärnu noormehed Karel Ratnik ja Pert Salundi on vastavalt viies ja üheksas.

Laser  Standardi klassis on jäme ots Rein Ottosoni kooli kasvandike käes: kuue sõiduvõiduga juhib võistlust Karl-Martin Rammo, järgnevad Tavo Annus ja Georg Haud. Suvepealinna sportlastest asub Keith Luur edetabeli 13. real ja 14. on Kaur Oskar Volt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles