Vaprus jäi Nastja lahkumismatšis tiitlikaitsjale alla

Märt Pilme
, reporter
Copy
Anastasija-Grazyna Shcherbachenia (kollases) teenis 14 hooaega profileiba.
Anastasija-Grazyna Shcherbachenia (kollases) teenis 14 hooaega profileiba. Foto: Mailiis Ollino

Oma vutikarjäärile tõmbas joone alla Pärnu Vapruse jalgpallinaiskonna legend Anastasija-Grazyna Shcherbachenia, kes lõi siinses klubis kolme aasta ja 56 mänguga 70 väravat. 

Viimaseks jäänud matšis pidi suvepealinna naiskond tunnistama tiitlikaitsja FC Flora 3:0 paremust.

Nastjaks hüütud, Valgevene viimase kahe aasta parim naisjalgpallur vahetati välja mängu 48. minutil, mil pealinlased juhtisid 1:0. 

31aastane ründaja saadeti Pärnu Rannastaadioni vutiväljakult ära läbi mõlemast tiimist moodustatud inimkoridori ja suure aplausiga. Pärnu Vapruse klubi noortetreenerit asendas florakate vastu tema enda õpilane 15aastane Jane Mirjam, kes tegi meistriliigas debüüdi. 

Shcherbachenia teatas juulis, et peab mängijakarjääri lõpetama, kuna vana põlvevigastus annab igas matšis üha tugevamini tunda ja targem on tervist hoida. 

Vaprus on 20 mängu järel tippkonkurentsis 28 punktiga neljas. Hooaja lõpuni jääb neli matši ja 21 vooru järel lüüakse tabel pooleks, mil omavahel madistavad ühe ringi esimene ja tagumine nelik. Suure tõenäosusega lõpetavad pärnulannad tänavugi neljandana nagu mullusel, debüüthooajal.

Naiste meistriliiga.
Naiste meistriliiga. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles