Purjetajad parandasid positsioone

Joel Kukk
Copy
Pärnu purjetaja Keith Luur sekkus kolmandal võistluspäeval kõrgesse mängu.
Pärnu purjetaja Keith Luur sekkus kolmandal võistluspäeval kõrgesse mängu. Foto: Pärnu jahtklubi

Tallinnas svertpaadipurjetajate Eesti meistrivõistluste kolmandal päeval klaarisid Eesti, Läti ja Soome noored merekarud omavahelisi arveid kolmes sõidus.

RS Feva klassi liidrid, Pärnu jahtklubi purjespordikooli kasvandikud Andrias Sepp ja Liise Väliste on üheksa sõiduga kasvatanud vahe klubikaaslaste Martin Rahneli ja Ott Richard Hääle ees juba 20 kohapunktini. Kolmandal kohal pealinna piigad Ann Carolin Victoria Vürst ja Kertu Külaots hingavad meie poistele ühe punkti kauguselt kuklasse. Emma Mia Kaar ja Laura Marii Taggu asuvad üldarvestuses kaheksandal ja tüdrukute konkurentsis neljandal kohal.

29er-klassis hoiavad Angeliina Maria Isabel Õunap ja Lisbeth Taggu kalevlannade Mia Marin Lilienthali ja Hannah Tuulase järel ning Maria Aleksandra Vettiku ja Juta Koovi ees kindlalt teist kohta.

Laser Radialide võistlusel tõusis pärnakas Karel Ratnik kolmandaks. Võistlust juhib Georg Erik Ristal ja teisel positsioonil purjetab lõunanaaber Elza Cibule, kellele meie noormees kaotab enne viimast võistluspäeva vaid kahe punktiga. Ratniku tiimikaaslane Pert Salundi asub edetabeli kaheksandal real.

Klassis Laser Standard on üheksa sõiduvõiduga kindel liider Karl-Martin Rammo Rein Ottosoni purjespordikoolist. Pärnu jahtklubi lipu all seilav Keith Luur, kes kolmandal võistluspäeval saavutas kaks teist kohta ja ühe kolmanda, asub kaheksandal positsioonil ja Kaur Oskar Volt on 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles