Johan Kärp ajaloolise turniiri korraldamisest: See töömaht on olnud lihtsalt jube, me ei kujutanud ette, et asi on nii hull

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Rahval tasub täna sammud spordihalli poole seada harjumuspärasest varem, et immuniseerimistõendite kontrollimise ja koroonatestide tegemise ajal ei tekiks halli ukse juurde troppi.
Rahval tasub täna sammud spordihalli poole seada harjumuspärasest varem, et immuniseerimistõendite kontrollimise ja koroonatestide tegemise ajal ei tekiks halli ukse juurde troppi. Foto: Urmas Luik

Eestis kehtivate ja suure osa ülejäänud ­Euroopaga võrreldes võrdlemisi leebete koroonapiirangutega olnuks Pärnu korvpalli esindusmeeskonnal hoopis lihtsam täna Pärnu spordihallis algavat FIBA Europe Cupi kvalifikatsiooniturniiri korraldada, kuid ette antud reeglite tõttu on ajaloolise ürituse organiseerimine suvepealinna entusiastidele pehmelt öeldes peavalu.

“Tead, ütlen ausalt, ma olen päris närvis,” tunnistas Pärnu Sadama meeskonna juht Johan Kärp juba läinud nädala keskel. “See töömaht on olnud lihtsalt jube, me ei kujutanud ette, et asi on nii hull.”

Kärp sedastas, et üks asi on turniiri korraldamine, tiimide vastuvõtt, nende sõidutamine, majutamine, toitlustamine ja meeskondadele trenniaegade võimaldamine. Hoopis keerulisemaks ja kulukamaks teevad ­asjaajamise nõuded, mida FIBA (korvpalli maailma alaliit) on esitanud seoses koroonaviirusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles