Valentinipäeva kingiabi meestele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valentinipäev on käeulatuses. Kuigi on ka neid mehi, kes seda päeva ei salli, tuleks siiski hoolikalt mõelda, mida naisele kinkida, kui oled juba nagunii plaaninud oma raha kulutada.

Mehed lähevad paraku kingitustega sageli alt ja raiskavad oma raha mõttetustele, mis naisele rõõmu ei too.

Naised ei taha seda tunnistada ja välja öelda, kuid tegelikult on neil kõrged ootused ja just meestele jääb valentinipäeval kingituste tegemisel põhiroll.

1. Vältige südamekujulisi esemeid. Kuigi võib tunduda, et südamekujulise kingituse kinkimine sel päeval on loogiline, võrdub see olukorraga, kui jõuludeks kingitakse põhjapõtradega kampsun.

2. Hoiduge sotsiaalmeedia abil kingituste tegemisest. Interneti vahendusel kaardi saatmine näitab, et oled laisk, vaimuvaene ja ei viitsi vaeva näha.

3. Ärge ostke midagi sellist, mis on tegelikult mõeldud teile endale. Kui mõtlete, et nüüd saate viimaks koos arvutimängu mängida, siis peaksite ilmselt midagi muud välja mõtlema.

4. Olge ettevaatlik uudiskaubaga. Isegi, kui kallimale võib meeldida Hello Kitty, ei pruugi ta rõõmustada Hello Kitty rösteri üle.

5. Valentinipäev ei ole selleks, et kõigile teistele tõestada, kui palju teineteist armastate. T-särgid, tassid ja muu selline kaup, millele on peale kirjutatud “Ma armastan sind”, ei ole hea kingimõte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles