Ettevõtlusnädal toob kodukanti rohkelt sündmusi

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Nädal toob kokku nii ettevõtlusega alustajad kui tegutsevad ettevõtted, kuid sündmusi jagub koolinoortelegi.
Nädal toob kokku nii ettevõtlusega alustajad kui tegutsevad ettevõtted, kuid sündmusi jagub koolinoortelegi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tuleval nädalal toimub traditsiooniline üleriigiline ettevõtlusnädal, mis toob kodukanti rohkelt sündmusi nii ettevõtjatele, vabakonnale kui teistelegi huvilistele.

“Tänavusel ettevõtlusnädalal on fookuses kohanemine pidevalt muutuva maailmaga, sest just see on edu võti, mis meil aitab seljatada kriisid ja väljuda nendest võitjatena,” sõnas maakondlike arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige Andres Huul. “Nädala jooksul tutvustame eri sündmuste raames neid edutegureid, mis on olulised nii iga ettevõtja kui ka vabaühenduse jaoks, et uute olude ja muutunud majanduskeskkonnaga kohaneda.”

Nädal toob kokku nii ettevõtlusega alustajad kui tegutsevad ettevõtted, sündmusi jagub koolinoortelegi. Sel aastal on varasemast rohkem üritusi mõeldud vabaühendustele.

Esimest korda korraldab maakondlike arenduskeskuste võrgustik 6. oktoobril konsultatsioonipäeva, kus kõik huvilised saavad osaleda tasuta kiirnõustamisel ja küsida ettevõtluskonsultantidelt nõu.

Tänavusel ettevõtlusnädalal on fookuses kohanemine pidevalt muutuva maailmaga, sest just see on edu võti, mis meil aitab seljatada kriisid ja väljuda nendest võitjatena.

Andres Huul, maakondlike arenduskeskuste võrgustiku juhatuse liige

Pärnumaa arenduskeskuse juhatuse liikme Erik Reinholdi sõnutsi vaatab Pärnumaa ettevõtlusnädalal pilguga tulevikku ja pakub hulganisti üritusi igale vanuseastmele. “Räägime nädala jooksul innovatsioonist, ettevõtjate ja teadlaste koostööst, aga vaimsest tervisestki, mis on pidevalt muutuvas maailmas üha olulisem,” avaldas Reinhold. Peale selle on huvilistel võimalik tutvuda maakonna kõige uuema töökeskkonna ja ettevõtlusinkubaatoriga. Noori tulevad inspireerima ettevõtjad, kes räägivad tulevikuerialadest ja õppimisest ning rohelisest ja jätkusuutlikust ettevõtlusest.

Ettevõtlusnädal on suurim üle-eestiline ettevõtlusüritus, mis toimub igal aastal oktoobri alguses. Ettevõtlusnädalat korraldavad maakondlikud arenduskeskused tänavu 16. korda ning see toimub kõigis 15 maakonnas. Ürituse eesmärk on inspireerida ja julgustada inimesi oma ideid ellu viima, olgu selleks näiteks äriga alustamine, e-poe loomine või mõne uue põneva tootega turule tulemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles