Hääletus! ⟩ Milline Pärnumaal valmistatud uudistoode on parim?

PP
Copy
Mullu sai Pärnumaa aasta tooteks automatiseeritud tenniseväljak. Võitjale pani ajaleht välja 5000 euro ulatuses reklaamikrediiti. 
Mullu sai Pärnumaa aasta tooteks automatiseeritud tenniseväljak. Võitjale pani ajaleht välja 5000 euro ulatuses reklaamikrediiti. Foto: Urmas Luik

Mis võiks olla tänavu Pärnumaa parim uudistoode? Selles saate sõna sekka öelda. Vaadake altpoolt üle konkursil Pärnumaa tegijad aasta toote katgoorias finaali pääsenud kandidaadid ja valige nende seast oma lemmik.

Hääletus kestab 10. oktoobrini.

Võitja kuulutatakse pidulikult välja 25. novembril Pärnumaa tegijate tunnustusüritusel.

Dreamsville`i padi ja tekk (Sleep Solutions OÜ)

Tegemist on padjaga, mis on valmistatud uuesti ringlusse võetud biolagunevatest materjalidest. Lisaks on need astma- ja allergiavabad ning neist ei eraldu pesus mikroplasti. 

Umbrohupesto (Kosmosepoisid OÜ)

See pesto oli esimest korda mekkida Pärnumaa maitsete aasta avaüritusel, hiljem ka presidendi vastuvõtul. Selles kasutatakse kohalikku rohelist, mis meile metsades ja põldudel saada: erinevad putked, põdrakanep, petersell jne. Toode on muutunud nii populaarseks, et seda tullakse siitkandist otsima mujaltki Eestist.

Rabarberi juuksemask riitsinusõliga (Magrada OÜ)

Tegemist on sellel aastal Pärnus loodud tootega, mis juba võitnud Londonis Pure Beauty Global Awards 2021 parima toote ja samuti Green Beauty rahvusvahelise auhinna. Mask tõesti töötab ja mitmed Eesti kuulsused on selle endale kasutusse võtnud, näiteks Luisa Rõivas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles