Olümpiakomitee tunnustas Pärnumaa sportlikku perekonda

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnumaalt pälvis kiituse perekond Kiviselg. 
Pärnumaalt pälvis kiituse perekond Kiviselg. Foto: Erakogu

Eesti Olümpiakomitee (EOK) tunnustas Eestimaa sportlikke perekondi, kelle valisid välja maakondade spordiliidud. Pärnumaalt pälvis kiituse perekond Kiviselg. 

Perekond Kiviselg – pereisa Kerol, pereema Reilika, lapsed Richard, Kerhard, Krethel, Rosethe, Ronhard, Kunhard – on sportliku perekonna musternäide. 

Perepea Kerol on hoolimata oma pikkadest ja füüsiliselt rasketest tööpäevadest tegev mitmel spordialal ja võtab osa eri tasemel võistlustest. Pereema Reilika süda kuulub jäägitult rahvatantsule. Tema eestvedamisel on rohkemal või vähemal määral saadud tantsima kogu pere, alustades pereisast ja lõpetades emaüsas beebiga. 

Vanim poeg Richard tegeleb jalgpalliga ja tantsib rahvatantsu. Järgmine poeg Kerhard on kogu oma teadaoleva elu veetnud basseinis ujudes. Pere vanem tütar Krethel on tantsinud juba väga varasest lapsepõlvest, peale selle jõuab aktiivne neiu tegelda kõrgel tasemel akrobaatika ja jalgrattaspordiga ning mängib tennist. 

EOK liikumisharrastuse juhi Peeter Lusmägi sõnutsi tänati perekondi, kelle kõik liikmed harrastavad aktiivselt liikumist. “Eesti Olümpiakomiteel oli rõõm võõrustada ja tänada kõigi 15 maakonna sportlikumaid peresid,” lausus ta ja lisas, et eesmärgiks on see, et enamik eestimaalasi tegeleks korrapärase liikumisharrastusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles