Pärnu saab uue otseühenduse Kuressaare ja Paidega (1)

Pärnu Postimees
Copy
Uus bussiliin, millega pääseb Pärnust otse nii Kuressaarde kui Paidesse, hakkab tööle järgmisel nädalal. Foto on illustreeriv.
Uus bussiliin, millega pääseb Pärnust otse nii Kuressaarde kui Paidesse, hakkab tööle järgmisel nädalal. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Kui seni sai bussiga otseliiniga Pärnust Kuressaarde vaid õhtul ja Pärnust Paidesse pärastlõunasel ajal, paneb bussifirma ATG Bussiliinid alates uuest nädalast käima uue marsruudi Kuressaare–Pärnu–Paide, millega pääseb suvepealinnast Paidesse ennelõunal ja Kuressaare poole õhtupoolikul.

Praegu saab Pärnust bussiga otse Kuressaarde vaid õhtul, kui siit läheb Saaremaa poole Kuressaare–Tartu liini buss. Pärnu–Paide otsebuss on käigus pärastlõunasel ajal. Varasemal ajal saab Pärnust nendesse sihtkohtadesse vaid ümberistumisega.

“Pakume nüüd bussiühendust nendegi kohtade vahel, mille külastamiseks varem oli vaja teha mitu ümberistumist, näiteks peatub meie buss Vändras, kus enne puudus otse bussiühendus Saaremaaga,” ütles ATG Bussiliinid esindaja Peep Laanemäe.

Uue bussiliini avamise põhjuseks on Laanemäe sõnutsi eelkõige Saaremaa inimeste soov saada mugavalt ilma korduva ümberistumiseta sõita Pärnusse ja Paidesse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles