Krossisõitjad kihutasid Kohtla-Nõmmel pjedestaalile

Copy
Kohtla-Nõmme motomaratonil kihutas kolmes sõidus kokku ligemale 100 sportlast.
Kohtla-Nõmme motomaratonil kihutas kolmes sõidus kokku ligemale 100 sportlast. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa motosportlased võitsid kestuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste kolmandal etapil Ida-Virumaal Kohtla-Nõmme rajal kolm esimest, seitse teist ja neli kolmandat auhinda.

Kaherattaliste tsiklite taltsutajate kaks tundi kestnud maratonil oli nii üldarvestuses kui E1 klassis kiireim Pärnu motoklubi sportlane Marek Künnapas, teiseks tuli võitja klubikaaslane Mart Vandel ja kolmas oli Allar Keerme Jõhvist. Klassis E2 tunnistas Tihemetsa motomees Märt Heinlik vaid Tanel Raugi (RXT motoklubi) ja Priit Palatu (Sõmerpalu MK) paremust.

Üle 50aastaste seenioride seas pani taas oma paremuse maksma Paikuse klubi eestvedaja Toivo Nikopensius, pjedestaali madalamad astmed kuulusid Jüri Makarovile ja Madis Poolile Pärnu motoklubist. Esikolmikule järgnesid Nikopensiuse tiimikaaslased Tony Võsanurm ja Jüri Koger ning Kalmer Jürimäe Tihemetsa klubist. Kümme aastat nooremate krossimeeste hulgas oli parim Avo Ärm Kohilast, järgnesid Aivo Rabbi Paikuselt ja Rein Viiol Ida-Virumaalt.

Hobisõitjate B-klassis olid kolm kiiremat Rauno Voldek Jõhvist, pärnakas Mati Nuut ja Fredi Kostikov klubist KTL Racing. C-klassis teenis esimese auhinna Aron Annerviek Pärnu motoklubist, kes edestas klubikaaslast Urmo Limmi 52 sekundiga ja kolmanda koha sai Karl Hans Bammer (KTL Racing). Pärnakas Raido Kiisk jõudis finišisse viiendana. D-klassi arvestuses oli meie mees Argo Põder kaheksas.

Enduuroratastel sõitnud sportlaste konkurentsis võitis etapi Veiko Rääts Sõmerpalust, järgnesid Riho Keerme Jõhvist ja Risto Mäeots ning Jarmo Lehiste Paikuse motoklubist.

Klassis Beginner sai esikoha Jõhvi sportlane Mallor Vildak, teiseks tuli pärnakas Risto Vanatoa ja kolmas oli võitja kaaslinlane Raigo Onton. Õrnema soo võistlusel pääsesid pjedestaalile Karleen Randver Otepäält, Celiin Jõesaar Sõmerpalust ja Agnes Võsanurm Paikuselt.

Noorte motomeeste omavahelises arveteklaarimises sai Pärnu poiss Leslie Puller 65 ccm masinaklassis Gregor Lootuse (Motoextreme) järel ja Enri Lustuse (Sõmerpalu MK) ees kolmanda koha.

Eesti meistri- ja karikasarja viimane etapp sõidetakse nädala pärast Valgamaal Vilaski rajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles