Napsutanud noormees ei tahtnud katuselt alla tulla

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majakatus, mille otsa noormees pärast peretüli põgenes.
Majakatus, mille otsa noormees pärast peretüli põgenes. Foto: Ants Liigus

Täna hommikul kella 5.45 ajal sai politsei teate peretülist Pärnumaal Sauga vallas Hirvela elamurajoonis, politsei saabudes oli korteris laamendanud mees roninud maja katusele ja tema alla meelitamiseks kulus mitu tundi.

Lisaks politseile reageerisid juhtunule veel päästetöötajad ja kiirabi, ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Kuna noormees alla tulema ei soostunud ja päästjate korvtõstukit polnud võimalik kasutada, telliti kohale teine tõstuk. Kella 8 paiku nõustus noormees siiski ise alla tulema. „Ta oli õhukeselt riides ja mitu tundi katusel külmetanud ning kiirabi pidi ta üle vaatama,“ rääkis Tammeleht.

Sündmuskohalt ära sõites sattusid aga nii politseiauto kui kiirabibuss Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikul liiklusõnnetusse. Inimesed õnnetuses viga ei saanud. Tammelehe teatel sõitis politseisõiduk libedate teeolude tõttu tagant sisse kiirabisõidukile.

Katusel kössitanud noormees toimetati Pärnu politseijaoskonda kainenemisele ja tema suhtes alustati väärteomenetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles