KOROONAPAUS SAI LÄBI Vändra maitses võidurõõmu, PJK viigistas

Märt Pilme
, reporter
Copy
Praeguse seisuga jääksid nii PJK kui Vändra Vaprus liigasse püsima. 
Praeguse seisuga jääksid nii PJK kui Vändra Vaprus liigasse püsima. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Kui nädal tagasi teatas jalgpalliliit, et koroonaviiruse tõttu on kõik madalamate liigade võistlused peatatud, siis nüüd otsustati, et esiliiga ja selle B-tasandi käesoleva hooaja lahingud peetakse siiski lõpuni. Nõnda tulid pühapäeval vutimurule nii Pärnu jalgpalliklubi (PJK) kui Vändra Vaprus.

Esiliigas palliv PJK sõitis Elvasse ja tegi sealse satsiga 107 pealtvaataja ees väravateta viigi. Igor Prinsi juhendataval suvepealinna meeskonnal on nüüd kolm ringi läbi ja 27 matši järel ollakse 25 silmaga kaheksandad. Nüüd lüüakse tabel pooleks ja omavahel jätkavad heitlemist seitsmenda kuni kümnenda koha tiimid. Kolme matši järel saab selgeks, kes kukub välja ja kes läheb üleminekumängudele. Praeguse seisu põhjal jääb PJK liigasse püsima. 

Esiliiga tabel.
Esiliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis

Tugevuselt kolmandal liigatasemel teenis tähtsa võidu Vändra Vaprus, kes alistas võõrsil 4:1 Tallinna Legioni U21 tiimi ja pääses liiga punase laterna rollist. Kübaratrikiga sai hakkama Rainer Peips, ühe tabamuse lisas Ronek Saal. Vändralased tõusid kaks mängu enne meistrivõistluste lõppu kaheksandaks, mis jätaks nad ka järgmiseks hooajaks liigasse püsima.  

B-esiliiga tabel.
B-esiliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles