Mihkel Tomberg: Kunded pajatavad kõrtsmikule nii isiklikust elust kui kommunaalmuredest

Kristjan Lossmann
Copy
Mihkel Tomberg kan­dideeris Reformierakonna nime­kirjas kohalikel valimistelgi, kuid volikogusse sel ­korral ei pääsenud. Hääli sai noormees 54.
Mihkel Tomberg kan­dideeris Reformierakonna nime­kirjas kohalikel valimistelgi, kuid volikogusse sel ­korral ei pääsenud. Hääli sai noormees 54. Foto: Jüri Looring

Mauritaa- nia pealinn on Nouak­chott ja Euroopa suurim järv on Laadoga – need kaks fakti on vaid vähesed, mis mälumängu entusiastile Mihkel Tombergile ­tuttavad on. Pärnu mees, kes on aastaid teinud mälumängu ja peab kõrtsmiku ametitki, pürgis seekordsetel valimistel volikokku ainu­laadse nägemusega Pärnu ­linna probleemidest ja kitsaskohtadest.

Alustame algusest. Kuidas teil läheb ja kuidas möödus teie jaoks selle aasta kohati lõunamaine suvi?

Võiks öelda, et on läinud ja läheb huvitavalt. Me elame ju ühtepidi äreval ja hirmsal ajal – kuri “viiruseuss”, drastiliselt muutuv kliima ja Eestile üha lähenevad looduskatastroofid või kas või Af­ganistanis toimuv – ja kui otsida sellest kõigest mingit positiivset sisendit, on isiklikul tasandil veel võimalik seda ohutust kaugusest kõrvalseisjana analüüsida ja see on olnud ütlemata põnev. Nägime sel aastal ise tõelist suisa troopilist kuumust, millesarnast justkui varasematest aastatest ei ­mäletagi. Seega kokkuvõttes on olnud põnev aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles