Pärnu jalgpalliklubi turnib kuristiku serval

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu jalgpalliklubi meeskond hoiab esiliigas kaheksandat kohta.
Pärnu jalgpalliklubi meeskond hoiab esiliigas kaheksandat kohta. Foto: Jüri Looring

Pärnu jalgpalliklubi meeskond pidi esiliiga 28. voorus tunnistama Tartu Welco 3:0 paremust ja on kaks vooru enne tänavuse tšempionaadi lõppu üleminekumängude kursil, aga terendab ka võimalus kukkuda otse aste madalamale.

Pärnakad jäid koduväljakul liiga punase laterna Welco vastu poolajavileks kaheväravalisse kaotusseisu ja lasid teisel poolajal vastatel veel korra sahistada: lõpptulemusena näitas tabloo Taaralinna tiimi 3:0 paremust. Skoor oleks võinud pärnakatele piinlikumgi olla, sest Welco jättis teisel poolajal realiseerimata 11 meetri karistuslöögi.

Kuna Levadia U21 tiim alistas 5:1 Tartu Tammeka U21 meeskonna, sai selgeks, et pärnakad ei saa kaheksandalt kohalt, mis tähendaks üleminekumänge esiliiga B-tasandi kolmanda koha satsiga, kõrgemale tõusta. Küll terendab pärnakatele oht langeda kahe viimase sekka ja kukkuda otse madalamasse liigasse.

Pärnakad võivad kindlustada koha üleminekumängudeks 17. novembril, kui mängitakse võõrsil Tartu Tammeka järelkasvumeeskonnaga. Võit tähendaks kohta üleminekumängudel. Viigi või kaotuse korral sõltuks lõplik tabeliseis viimase vooru mängude tulemustest.

Viimases voorus on 20. novembril koduväljakueelisega Pärnu meeskonna vastaseks Tallinna Levadia U21 tiim.

Esilliga tabeliseis.
Esilliga tabeliseis. Foto: Eesti jalgpalli liit
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles