Päästekomando pealikust saab Põhja-Pärnumaa vallavanem

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Põhja-Pärnumaa koostööleppe allkirjastasid Peeter Perm (EKRE), Riina Kukk, Ülle Vapper (valimisliit Meie Vald), Mari-Liis Jaanson (valimisliit Vändra Noored) ja Jaanus Rahula (valimisliit Inimeste Eest).
Põhja-Pärnumaa koostööleppe allkirjastasid Peeter Perm (EKRE), Riina Kukk, Ülle Vapper (valimisliit Meie Vald), Mari-Liis Jaanson (valimisliit Vändra Noored) ja Jaanus Rahula (valimisliit Inimeste Eest). Foto: Erakogu

Kuigi vahepeal käis arutelu, et Põhja-Pärnumaad hakkavad ühiselt juhtima kõik viis volikokku pääsenud poliitilist jõudu, siis nii see ikkagi ei läinud: koostööleppe sõlmisid Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), valimisliidud Inimeste Eest, Vändra Noored ja Meie Vald ning Riina Kukk, kes valimistel kandideeris nüüd opositsiooni jääva valimisliidu Tasakaal nimekirjas.

Vast allkirjastatud leppe järgi hakkab valda juhtima Vändra päästekomando pealik Rein Kontus.

21 volinikust on uue koostööleppega esialgu seotud 18, mida Meie Valla nimekirjas kandideerinud Raul Peetson peab väga heaks tulemuseks. Ta toonitas, et tegu pole koalitsioonilepingu, vaid koostööleppega. “Püüd kogukondi liita on selle dokumendi kandev mõte,” märkis ta. “Me peaksime neid vanu alevite ja valdade aegu seljataha jätma.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles