Volletiimi fännid loodavad, et pärnakate püss hakkab eurosarjas lõpuks paukuma

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu võrkpalliklubi tiimi fänniklubi lubab, et eurosarja mängudel Iisraeli 12kordse meistri vastu pakuvad tribüünid omadele kõva tuge.
Pärnu võrkpalliklubi tiimi fänniklubi lubab, et eurosarja mängudel Iisraeli 12kordse meistri vastu pakuvad tribüünid omadele kõva tuge. Foto: Karoliine Aus

Homme ja ülehomme läheb Pärnus võrkpallipeoks: suvepealinna jõuavad taas eurosarja mängud ja kohalik võrkpalliklubi võõrustab Iisraeli valitsevat meistrit Tel-Avivi Maccabi Yeadimi.

Ehkki Pärnu meeskond pole olnud tänavu niivõrd kõvas hoos kui viimastel hooaegadel, loodavad klubi tulihingelised fännid, et tugevuselt kolmanda eurosarja CEV Challenge Cupi 1/32-finaalides saadakse püss paukuma ja Iisraeli tiimile antakse korralikud lahingud.

Pärnu võrkpalliklubi fänniklubi liikme Arved Maddisoni arvates on seekordsed külalised, kelle rivistusse kuulub näiteks USA koondise diagonaalründaja Kyle Ensing, seeria favoriidid, aga kui pärnakatel on hea päev ja vastastel veidi viletsam, võib kõike juhtuda.

„Nii palju kui ma Iisraeli meeskonna kohta uurinud olen, jäi silma, et nad pole väga pikad poisid. Meil on kõvad servimehed. Kui Toms Švansil mõni korralik serviseeria tuleb, siis võib kõike juhtuda,” analüüsis Maddison nüansse, millega pärnakad võiksid Maccabi üle trumbata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles