PJK saatus jäi enne viimast vooru lahtiseks

Pärnu Postimees
Copy
Vitaliy Kudryki garderoobivärav aitas Pärnu jalgpalliklubi meeskonnal Tartu Tammeka U21 tiimi vastu teenida viigipunkti. Arhiivifoto.
Vitaliy Kudryki garderoobivärav aitas Pärnu jalgpalliklubi meeskonnal Tartu Tammeka U21 tiimi vastu teenida viigipunkti. Arhiivifoto. Foto: Pärnu jalgpalliklubi

Pärnu jalgpalliklubi meeskond tegi esiliigaturniiri eelviimases voorus viigi Tartu Tammeka U21 tiimiga ja nii selgub alles viimases voorus, kas pärnakad pääsevad üleminekumängudele või langetakse aste madalamale.

Esiliigast langevad välja kaks tagumist ja kaheksanda koha meeskond hakkab mängima üleminekumänge esiliiga B-tasandil kolmandaks tulnud meeskonnaga. Kaheksandal kohal olnud pärnakatel oli Tammeka järelkasvumeeskonna ees enne kaht viimast vooru kahepunktiline edumaa ja otse väljalangemisest pääsemiseks oli suvepealinlastel vaja see mäng võita.

Kohe mängu alguses asus kohtumist juhtima Taaralinna meeskond, kui üheksandal minutil skooris Tanel Tammik. Pärnakad said vastuvärava kirja poolaja lõpul, mil Mattias Erik Tiik saatis näsa oma võrku. Teisel poolajal väravaid ei löödud ja nii lõppes kohtumine 1:1 viigiga ja vahe tabelis jäi kahele punktile.

Laupäeval toimuvates viimase vooru mängudes kohtub Pärnu meeskond FC Levadia U21 tiimiga ja Tammeka järelkasvusats kodulinna konkurendi Welcoga, kes kümnendalt kohalt enam tõusta ei saa.

PJK-le piisab kaheksanda koha saamiseks viigipunktist. Tammeka U21 meeskond kerkiks pärnakate viigi korral võidupunkte teenides pärnakatega samasugusele punktisaldole, ent senistes omavahelistes mängudes, mida võrdsete puntide korral esimesena vaadatakse, on suvepealinlased tänavu edukamad olnud. Pärnakate kaotuse ja Tammeka U21 võidu korral tõuseks tartlased PJK meeskonnast tabelis ettepoole.

Esiliiga B-tasandil on kolmanda koha kindlustanud Ida-Virumaa FC Alliance.

Esiliiga turniiritabel peale 29. vooru.
Esiliiga turniiritabel peale 29. vooru. Foto: Eesti jalgpalli liit
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles