Pole ammu lugenud midagi Henn Lahesaarelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Me tõesti arvame, et PP on asjalik ning vajalik Pärnule.Aga mitte ainult.Ka valdadele.

Meil ju palju muresid ja rõõme,mis on ühised ning puudutavad paljusid Pärnumaa elanikke.Tihti,ei,enamasti on maarahva valupunktid täiesti erinevad võrreldes linnarahvaga:
 
- kuidas saaks olla edukas nagu naabervalla ettevõte?keegi soovib koostööd.Oma maakonnas.
 
-mis hakkab toimuma nendes maaperedes,kus on koolilapsed?Kui buss peatub 1...n kilomeetrit kodust ning teed on talvel kas lahti ajamata või sügise                              kevadel  freesimata .Õpilaskodudest poe juttugi.Mida arvavad vRääkimata sellest,mis ütlevad lastepsühholoogid perest  eemal oleva järelpõlve kohta.     
 
-millist nn. "äriplaani" peaks kasutama pere,kus on vaja hooldada oma lähedast?Miks on niinimetatud äärealadel elavad :) inimesed kohustatud maksma kordi rohkem,kui keskustes...ainuüksi ligipääsule Riigi poolt garanteeritule?
 
- kas seemneid saab otse valitsuselt  ning kas fooliumkübara annab hr.peaminister  raffale (rahvale-valitsuse poolt praktikas heaks kiidetud ametlik hääldus)  tasuta?
 
-jne.jne.
 
Selleks on parimad need inimesed,kes elavad ja on kursis  kohaliku eluga.Ja on uudishimulikud.Ja on tõsised huumori puhul ning leiavad huumorit tõsistes asjades.
Pole kahjuks ammu lugenud midagi seda sorti kirjasaatjalt Henn Lahesaarelt.Lausa raiskamine on avaldatavatest jätta välja selline inimene,kes on võimeline tegema võrreldavat analüüsi  meie elu kohta.
 
Lugupidamisega ja edu soovides,
 
Tatjana Rogenbaum,
Halinga vald

Kaja Treuberg,
Halinga vald

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles