Taskuhääling ⟩ Kõne lastekaitsest ajab hirmust kangeks

Pärnu Postimees
Copy
Taskuhäälingu saates vestlesid lastekaitse töövõitudest ja murekohtadest Pärnu linna lastekaitsespetsialist Sille Tohver, Tori valla lastekaitsenõunik Liina Lelov-Aasmaa ja ajakirjanik Helen Clark.
Taskuhäälingu saates vestlesid lastekaitse töövõitudest ja murekohtadest Pärnu linna lastekaitsespetsialist Sille Tohver, Tori valla lastekaitsenõunik Liina Lelov-Aasmaa ja ajakirjanik Helen Clark. Foto: Grete-Liisa Sihver

Pärnu Postimehe taskuhäälingu “Sõnu ei söö” seekordses saates arutlesid lastekaitsetöö sisu, nii murede kui edulugude üle Pärnu lastekaitsespetsialist Sille Tohver, Tori valla lastekaitsenõunik Liina Lelov-Aasmaa ning ajakirjanik Helen Clark.

“Mul oli siin üks väga keeruline laps, kelle me olime sunnitud saatma kinnise lasteasutuse teenusele, sest vabaduses ei olnuks teda võimalik aidata. Kui ma käisin tema koolilõpetamisel nagu uhke ema ja sain seal aktusel lapse enda tehtud savist tassi, kuhu oli peale kirjutatud “parim lastekaitsja”, tundsin, et ma ei vaja  muud tunnustust, auhindu või karikaid,” meenutas Tori valla lastekaitsenõunik Liina Lelov-Aasmaa oma töö helgemaid hetki.

Taskuhäälingu saates vesteldi peale töövõitude muredest ja sellestki, miks on lastekaitsetööl negatiivne kuvand.

Mis siis ikkagi peaks tegema, kui naaberkorteris iga päev nõusid lõhutakse ja laste peale karjutakse? Kes peaks kartma telefonikõnet lastekaitsespetsialistilt?

Sellest ja muustki kuulake lastekaitsetööle pühendatud taskuhäälingu saatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles