Vanalinna kool jagas sõprust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäev.
Sõbrapäev. Foto: Erakogu

Sõbrapäeva on meie koolis alati tähistatud, kord tagasihoidlikumalt, kord suurejoonelisemalt. Meil on palju sõbrapäevatraditsioone ja selle päeva eest vastutab õpilasesindus.
 

Koolis töötab sel päeval sõbrapostkontor, mille kaudu saab kiirelt oma sõpradele tervitusi ja häid soove saata. Kaartide ja kirjade saatmiseks valmistutakse varakult: klassid meisterdavad postkaste ja õpilased kauneid kaarte. Kui algusaastatel oli probleeme sellega, et saadeti kiirelt ja lohakalt tehtud kaarte, mis olid vihikutest välja rebitud, siis nüüd sellega enam muret ei ole. Kaardid on kõik väga armsad.

Paar aastat on korraldatud sõbraleidmismängu. Hommikul saavad kõik endale numbriga pabersüdame. Kõiki numbreid liigub koolis ringi kaks. Kui keegi leiab koolikaaslase, kelle südamel sama number, on autasuks maiustus.

Sel aastal tõime sisse uue traditsiooni. Igal vahetunnil sai kooli aulas muusika järgi tantsida – nimetasime selle sõbradiskoks. Algul kartsime, et muusika mängib tühjas saalis, kuid aula oli täis rõõmsaid ja tantsivaid inimesi. Eks noorte lemmikmuusikat koolipäeval kõlaritest tümpsumas kuulda on päris eriline tunne.

Loodame, et järgmised sõbrapäevad tulevad niisama toredad või veelgi vahvamad.   
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles