Keskerakonnale kuuluvale kohale istub Isamaas kandideerinu (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu linnavolikogu kinnitas Audru osavallakeskuse juhiks Priit Annuse.
Pärnu linnavolikogu kinnitas Audru osavallakeskuse juhiks Priit Annuse. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Ehkki Pärnu koalitsioonilepingu järgi kuulub Audru osavallakeskuse juhi koht Keskerakonnale, nimetas Pärnu linnavolikogu sellele kohale valimistel Isamaa nimekirjas kandideerinud ja 240 häälega suvepealinnas 15. tulemuse saavutanud Priit Annuse.

1999. aastast Audru vallavalitsuses töötanud ja eelmisel valimisperioodil osavallakeskuse juhi positsioonil olnud Annus astus senisest koduparteist välja ja lubas jääda apoliitiliseks ametnikuks.

“Olen selgelt öelnud, et tulevikus kavatsen olla apoliitiline. Ma ei vali ühtegi värvi ja jään selleks valgeks leheks, kes ma praeguse seisuga olen,” vastas Annus küsimusele, kas temast saab edaspidi keskerakondlane.

Annuse sõnutsi ei tulnud Keskerakonna tehtud ettepanek hakata osavallakeskuse juhiks talle üllatusena.

Pärnu volikogu esimehe ja Keskerakonna Pärnumaa organisatsiooni juhi Andrei Korobeiniku sõnade kohaselt oli parteil Audru osavallakeskuse juhi kohale mitu kandidaati. Ta tunnistas, et valikule eelnesid põhjalikud konsultatsioonid. “Suhtlesime eri kandidaatidega, kõigil olid oma plussid ja miinused. Jõudsime järeldusele, et kohalikul tasandil võiks poliitilist agendat olla võimalikult vähe, oluline on töötahe ja kompetents,” selgitas Korobeinik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles