Esiliigasse langenud Vapruse loots pani ameti maha

Pärnu Postimees
Copy
Taavi Midenbritt.
Taavi Midenbritt. Foto: Mailiis Ollino

Taavi Midenbriti kolmeaastane ametiaeg Pärnu Vapruse peatreenerina saab novembriga ümber, kuna leping lõpeb.

Midenbritt ütles klubi kodulehel avaldatud teates, et Vaprus on olnud talle kodu pikki aastaid, mille vältel on ta treeninud nii noortevõistkondi kui esindusmeeskonda. “Kogu selle aja jooksul on klubi järjepidevalt panustanud minu arengusse ja pakkunud mulle võimalusi end proovile panna. Usalduse eest olen Vaprusele väga tänulik ja hindan kõrgelt meie aastaid kestnud koostööd,” märkis ta. 

Praegu paneb Midenbritt aga oma pikale teekonnale klubis punkti. “Tegu on minu isikliku otsusega, mida arutasin ka juhtkonnaga, ja tänan neid mõistva suhtumise eest,” ütles ta ja lisas, et jääb kindlasti Vapruse käekäiku jälgima. 

Eraldi soovis Midenbritt tunnustada lõppenud hooaja taustal esindusmeeskonna mängijaid, kes igas mängus andsid endast maksimumi ja võitlesid alati lõpuni.

Vapruse juhatuse liige Karl Palatu sõnas, et Midenbriti taktikepi all on meeskond teinud suure arenguhüppe, mängides suurt rolli Pärnu jalgpalli nii-öelda taaselustamisel. “Täname kogu klubi poolt teda järjekindluse, pühendumise ja hea treeneritöö eest ning soovime talle edu uutes tegemistes!” teatas Palatu. 

Klubi ei jää peatreenerita ja otsib praegu väärilist lootsi.

Pärnu Vaprus kogus tänavusel hooajal Premium-liiga 30 matšist viis võitu, kolm viiki ja 22 kaotust, jäädes sellega tuniiritabelis viimaseks ja mängib järgmisel hooajal aste madalamal ehk esiliigas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles