Pärnu linn jagab libedusetõrjeks tasuta graniitsõelmeid (1)

Pärnu Postimees
Copy
Pärnus jagatakse linnarahvale libedatõrjeks graniitsõelmeid. 
Pärnus jagatakse linnarahvale libedatõrjeks graniitsõelmeid. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Reede keskpäevast on Pärnu kinnistuomanikel ja korteriühistutel võimalik enda hooldatavate kõnniteede libedusetõrjeks tasuta graniitkillustikku saada.

Pärnus saab graniitsõelmeid neljast kohast: Vana-Sauga bussipeatuse laienduselt, Rääma tänavalt endise masinatehase vastas asuvast parklast, Lai 26 parklast ja Metsa 15 juures.

Tõstamaal jagatakse sõelmeid Ringi 2a asuva katlamaja juures, Audrus Ringi 1a vana ambulatooriumi parklas, Paikusel Paide maantee 19 asuva kooli juures ja Seljametsas lasteaia parklas. Audru osavald korraldab külakeskustessegi graniitkillustiku laialiveo.

Pärnu linnavalitsuse teatel jagatakse tasuta laiali 60 tonni graniitkillustikku. Kuna sõelmed tuuakse lahtiselt, tuleks soovijatel kaasa võtta sobiva suurusega anum või kott ja tõstmiseks labidas. Palume tasuta sõelmeid võttes arvestada teistega, et libedatõrje materjali jätkuks kõigile soovijatele.

Kinnistuomanikud peavad hooldama krundiga vahetult piirnevaid kõnniteid, mis talvisel ajal tähendab ka lume- ja libedatõrjet. Samuti tuleb jälgida avalikult käidavate kohtade äärsete hoonete katuseid, et lumi ja jää möödakäijaid ei ohustaks. Kuna lähipäevadel on oodata sula, tasuks katused üle vaadata, sest kerget lund on katuselt lihtsam eemaldada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles