Pärnakad aitasid FCI Levadia tiitlivõiduni

Karl Hütt
, reporter
Copy
Rasmus Peetson (karikaga) ütles, et temale oli tänavune Eesti meistritiitel erilisem, kuna tema roll võistkonnas oli seekord palju suurem kui 2014. aastal.
Rasmus Peetson (karikaga) ütles, et temale oli tänavune Eesti meistritiitel erilisem, kuna tema roll võistkonnas oli seekord palju suurem kui 2014. aastal. Foto: Mihkel Maripuu

Nädalavahetusel jõudis haripunkti kodune Premium-liiga jalgpallihooaeg, mille viimases matšis läksid omavahel vastamisi kaks igipõlist rivaali ja tiitlipretendenti Tallinna FC Flora ja FCI Levadia. Mõlemas tiimis mängib mitu Pärnumaalt sirgunud mängijat.

Kuigi hooaja viimane kohtumine lõppes 2:2, krooniti Eesti meistriks ühepunktise eduga FCI Levadia, kelle ridades pallivad Pärnust pärit Robert Kirss ja Rasmus Peetson.

Sel hooajal Premium-liigas kokku 17 tabamust kirja saanud Kirss osutus viimase matši kangelasekski, sest lõi Levadia kasuks kaks väravat ja valiti ühtlasi parimaks mängijaks.

FCI Levadia edurivimees, kes alustas mõni päev varem Flora vastu vahetusmeeste pingilt, ütles, et tundis seetõttu veel rohkem sportlikku viha. “Tahtsin näidata, et mina pean algkooseisus mängima,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles